vrijdag, 01 mei 2009

Sfeerfoto's van wellicht de laatste jaarmarktkermis op het Ekerse Kristus-Koningplein

Vorig weekend was het jaarmarktkermis in Ekeren. Het was niet alleen kermis, want er waren tientallen evenementen/activiteiten in het bruisendste district van Antwerpen.

Door de plannen om het Kristus-Koningplein heraan te leggen, zal er een andere plaats moeten worden gezocht om de kermis te laten doorgaan, want het plein zou niet geschikt zijn voor grote activiteiten.

Het is wel belangrijk dat de kermis in het centrum (onder de kerktoren bij wijze van spreken) kan doorgaan.  Overleg met de foorkramers zou aan de gang zijn.

Commentaren

My girlfriend and I were attacked and verbally abused by a large group of immigrant youths hanging around the kermis. Every time I have walked by the last few days they have been there, shooting passers by with pellets guns and fighting each other as well. There are no police.

Gepost door: Nick | vrijdag, 01 mei 2009

Heel leuk ja, toch niet ...
Dit was de laatste keer dat ik met mijn kinderen naar de kermis in Ekeren ben geweest. Na 5 minuten werden mijn kinderen (8 en 12 jaar) fysiek aangevallen door allochtonen jongeren. Ikzelf kreeg doodsbedreigingen van die snotapen. Blijkbaar ben ik niet de enige die dit ervaart heeft. Wat is er toch aan de hand in Ekeren? En natuurlijk geen politie te zien. (Heeft de politie misschien schrik van deze hangjongeren?) Misschien toch eens daarover bloggen. Want ik heb me nog nooit zo onveilig gevoeld in Ekeren. En ben niet de enige!

Gepost door: Ger | woensdag, 20 mei 2009

De commentaren zijn gesloten.