dinsdag, 13 januari 2009

Waar zetelt Vrederechter van het 11de kanton (arrondissement Antwerpen)? Noorderlaan 115 of 117?

Of misschien nog steeds aan de Hof van Delftlaan 46c in Ekeren?

Ik publiceerde hier eerder al foto's van het Vredegerecht 11de kanton, in de voormalige Sint-Lucaskliniek. Daar was tot het einde van vorig jaar het Vredegerecht 11e kanton gevestigd (gemeente Stabroek en de districten Berendrecht-Zandvliet-Lillo en Ekeren).

Het vredegerecht moest verhuizen wegens einde huurcontract van het kasteeltje Sint-Lucas. In verschillende collegebeslissingen (29 augustus 2008, 12 september 2008, 3 oktober 2008) en daardoor wellicht ook zo in de pers, werd geschreven dat het vredegerecht tijdelijk zijn onderdak zou nemen in een pand aan de Noorderlaan 115 (2030 Antwerpen).

Er werd door het stadscollege opdracht gegeven aan Vespa om de tweede verdieping van het gebouw Noorderlaan 115 in huur te nemen. Zie daarvoor het uittrekseltje uit de collegebeslissing van 3 oktober.

Dus: ik begin november op pad om foto's te gaan nemen van dat gebouw. Het gebouw zag er wel niet zo onmiddellijk uit alsof er 2 maanden later een volledige administratie van een vredegerecht zou intrekken, maar ja...
(zie dit berichtje)

Maar wat blijkt nu? Het gaat helemaal niet om het pand nummer 115, maar om het pand 117.

Het juiste adres is dus:
Vredegerecht 11e Kanton
Noorderlaan 117
2030 Antwerpen


Op de website van de Balie van Antwerpen staat nog steeds vermeld dat het 11de kanton gevestigd is aan de Hof van Delftlaan (tweede screenshot).
(zie http://zoek.balieantwerpen.be/myverso/rechtbanken.aspx)

Je zou van minder de kluts kwijtraken. Binnenkort foto's.

De commentaren zijn gesloten.